Cerca

Feministes Encausades

Defensar el dret a l'avortament no és cap delicte!

Les Feministes Encausades anam al Suprem!

Des del Grup de Suport a les Feministes Encausades i Alerta Solidària, volem fer pública la nostra decisió, presa fa setmanes, d’interposar un recurs davant la condemna dictada per l’Audiència Provincial de les Illes Balears.

El recurs consistirà bàsicament en assenyalar la interpretació equivocada i oportunista de l’article 523 del codi penal contra les encausades. Una interpretació que ha portat a una condemna basada en un ús punitiu del dret, que a més no deixa cap marge a la llibertat d’expressió.

La nostra posició continua sent la d’exigir l’absolució de totes les encausades, i és per això que entenem aquest recurs com una forma de continuar amb la campanya de suport. Novament fem una crida a la solidaritat als moviments populars de Mallorca, de tots els Països Catalans i d’arreu. Les feministes encausades mai caminaran soles.

Pròximament s’anirà concretant la forma nova que prendrà la campanya de suport per aquesta nova fase del procés judicial. De moment seguim rebent fotografies solidàries i seguim organitzant xerrades informatives per explicar els detalls del cas. Una vegada més agraïm totes les mostres de suport rebudes. La solidaritat és la nostra millor arma.

Absolució feministes encausades!

Palma, 21 de desembre 2016, Països Catalans.

Presentació del cas a Ca Ses Mopis

El passat dimecres 31 d’agost vam presentar el nostre cas a les companyes de Ca Ses Mopis, l’espai social alliberat de Palma, acte que vam concluir amb una picada solidària. Gràcies per l’interès i el suport companyes!

 

Fotografies solidàries

Bon dia i bon inici de setembre!

Nosaltres a partir d’avui ja començam el compte enrere pel judici, i per això vos volem demanar una darrera estirada.
Seguint la idea de les nostres companyes Encausades Conselleria, vos proposam que vos faceu una foto amb aquest cartell (adjunt al post) i que…

A) la pengeu al vostre mur i etiqueteu les Feministes Encausades

… o que…

B) ens envieu la foto per missatge de facebook o al nostre correu feministesencausades7@gmail.com i nosaltres la publicarem.

A partir d’avui i fins dia 30, facem que Facebook s’ompli de lila i de mostres de suport i solidaritat a les Feministes Encausades amb el hashtag #ABSOLUCIÓFEMIS!

Pancartes solidàries a Palma i Felanitx

L’espai alliberat Ca Ses Mopis, situat a la Plaça Fleming de Palma, s’ha sumat a la solidaritat amb les Feministes Encausades amb una nova pancarta a la seva façana.

pancartafemiscasesmopis

També a Palma, concretament al Pont del Tren, s’ha penjat una altra pancarta demanant l’absolució de les Feministes Encausades.

pancartafemispontdestren

A Felanitx, en el marc de les festes de Sant Agustí, també s’ha penjat una pancarta solidària.

pancartafemisfelanitx

Apareixen mostres de solidaritat a les parets de Palma

Algunes parets del barri de Ses Veles de Ciutat s’han aixecat avui matí amb missatges demanant l’absolució de les feministes encausades. Segons han informat residents, algunes d’elles han estat esborrades per EMAYA en poques hores. Sembla que amagar la solidaritat és una prioritat municipal.

Tota mostra de suport és i serà benvinguda. Absolució feministes encausades!

Xerrades a Euskal Herria

La solidaritat travessa fronteres! El cas de les feministes encausades de Palma també arribarà a Euskal Herria en forma de xerrades informatives.

La primera serà a Gernika:

Cj5AwXJWEAAvqny

La segona a Bilbao:

bilbo copia

 

No aturen les activitats solidàries!

Les darreres setmanes hem continuat difonent el nostre cas, organitzant activitats de suport i sumant recolzament.

A la Universitat de les Illes Balears hem posat paradetes informatives, donant a conèixer l’estat actual del procés contra les feministes encausades entre la comunitat educativa. Les xerrades sobre el cas també han continuat, tant a Mallorca com a la resta dels Països Catalans.

Concretament a Pollença, a l’Ateneu,  el passat 20 de maig, s’organitzà una presentació del llibret Dones i Crisi i una picadeta solidària, amb la participació del col·lectiu feminista l’Aurora i l’organització Endavant-OSAN.

A Gandia, el passat 4 de juny, el Grup de Suport presentà la situació del cas i s’organitzà un sopar popular solidari.

Comença s’estiu i la lluita continua! Absolució feministes encausades!

Com puc mostrar suport i col·laborar amb el cas?

  1. Organitzant kafetes i presentacions del cas a qualque espai de la teva ciutat o poble.
  2. Firmant a la nostra web com a mostra de suport, ja sigui a nivell individual o com a organització, col·lectiu o entitat. Per fer-ho, s’ha d’anar a l’apartat d’ “adhesions” de la nostra web (feministesencausades@wordpress.com).
  3. Fent una aportació econòmica a les guardioles situades a diferents Casals, Ateneus o Bars de Mallorca o bé al número de compte ES34 2056 0009 7242 1200 7696.
  4. Assistint a les assemblees del grup de suport o col·laborant amb aquest.
  5. Explicant el cas a tothom que puguis.
  6. Venint als actes organitzats pel grup de suport i fent-ne difusió.

 

13055596_860919877353241_1381719134757258441_n

Seguim treballant!

La festa de “Hi tornam a entrar!” fou tot un èxit!

12698446_817498465028716_2035535743644182316_o

 

Les companyes d’Arran-Alacantí féren aquesta magnífica acció en forma de performance en suport a la nostra causa. Moltes gràcies, ens ha encantat!

 

Durant aquest temps hem estat a diferents Casals i Ateneu dels Països Catalans, presentant el nostre cas i recollint la solidaritat de les cafetes antirepressives.

 

Demà toca el torn al Casal de les Dones de Palma, on també presentarem el cas.

13047976_858282630950299_406343022951273623_o

 

I diumenge 1 de maig, dia internacional del treball, presentarem el cas al míting de la CNT a Ses Voltes de Palma.

13094312_460858330779549_3501302021092511070_n

 

La repressió no s’atura, nosaltres tampoc!

#AbsolucióFemis

 

Bloc a WordPress.com.

Up ↑